COBISS+ (пребарување на граѓата)

Библиотеките во Македонија на едно место. Пребарување и резервирање на граѓата во заедничкиот каталог на библиотеките во Македонија и во каталозите на одделни библиотеки.
Основно барање  |  Изборно барање

mCOBISS

Mojот COBISS (Мојата библиотека)

Mojот COBISS: преглед на зајмена граѓа, продолжување на рокот за зајмување, откажување резервации, Мојата полица, историја на зајмувања, е-известување...

Најново од полиците за книги

Библиотеките во Македонија

Вклучени:

Организација знања (OZ)

Списанието обработува теми како што се настанок, организација, чување, пренесување и примена на знаењето, особено од аспект на работење на библиотеките...